Author Topic: VST Host Problem in Service Mode  (Read 677 times)

Gerrie

  • Engineer
  • ***
  • Posts: 37
    • View Profile
    • http://www.radio-vredenburg.nl
VST Host Problem in Service Mode
« on: January 12, 2017, 10:44:33 AM »
Hello.

I'm a user of breakawayOne and i want to work in service mode.

In the Service mode will the perfect Declipper not keep my registration code, and go in demo mode.
In the App mode every works great.

Is this a issue of the VST host in BreakawayOne or the Perfect Declipper?
Gerrie K

J.Karklins

  • Listener
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: VST Host Problem in Service Mode
« Reply #1 on: January 12, 2017, 07:03:33 PM »
The same happens with me even in app mode. If bloCK the BA1 VST Host on firewall still happening.
Regards
J.K.

Gerrie

  • Engineer
  • ***
  • Posts: 37
    • View Profile
    • http://www.radio-vredenburg.nl
Re: VST Host Problem in Service Mode
« Reply #2 on: January 13, 2017, 01:22:09 PM »
Hi

it's a problem of the VST plugin.

if someone have the same issue with the Perfect Declipper read below the solution.....(Done with vst_perfect_declipper_300.dll from Stereo Tools HVZ

Here's how to fix it:
1. Look up the .ini file for the VST plugin. That should be C:\Users\<username>\vst_stereo_tool_300.ini
2. Create a new file with exactly the same name in C:\ProgramData . Put the following line in it:
UserPath=C:\Users\<username>\vst_stereo_tool_300.ini <<<<<<<only this line.

(Obviously, use the exact name of the real file).

Once this file exists, the plugin will *always* use the file that this other file points at. So for all users of the pc.
Gerrie K

cyberneticorganism

  • Chief Engineer
  • ****
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: VST Host Problem in Service Mode
« Reply #3 on: January 28, 2017, 11:06:00 AM »
I need to add something (which i found out after a conversation with Hans): You need the latest BETA version of the perfect declipper VST plug-in / Stereotool to use the fix. Otherwise it will not work.